Valfrihet

Valfrihet.   Flexibilitet.   Möjligheter.   Så ser världen ut idag.

Inte minst den värld som är din och vår, med optikern i centrum, omringad av sina kunder och sina produkter.

 

Möjligheterna är många. Kunderna kan inte enbart få hjälp till förbättrad syn av sin optiker. Postorderföretag och ögonkirurgi är andra alternativ för den växande kundkretsen, som inte bara önskar bättre syn, utan också ser till faktorer som säkerhet, pris, utseende och bekvämlighet.  

 

Det är också de många aspekterna i köpet som borde göra optikerna till det bättre alternativet framför postorderföretag, vars standardlösningar och överkomliga priser lämnar kunden utan butikens flexibilitet och optikerns fackliga kompetens.

 

Ögonkirurgi tilltalar säkert många då det omedelbart verkar som ett lätt och snabbt avklarat alternativ. Dock är det en stor risk med operationerna, liksom med att effekten av ingreppet minskas med tidens gång. Det är osäkerhetsmoment vi inte stöter på vid kontaktlins-och glasögonanvändning.

 

Därför kan vi se ljust på optikerns framtid, då det är faktorer som utökad service, säkra produkter och en hög utbildningsnivå hos samtliga medarbetare som är nyckeln till kundernas tillfredsställelse.

 

Valfriheten upphör heller inte vid ingången till optikern. Härefter står valet mellan glasögon i alla former och regnbågens färger, eller kontaktlinser, om vilka man nästan kan säga detsamma. När jag besöker optiker i Sverige, Norge och Danmark hör jag ofta uttalandet "kontaktlinskunder är lojalare än glasögonkunder". Om detta är sant, då är ju frågan hur man får fler kontaktlinskunder som kan säkra en stabil kundkrets hos butiken?

 

Den frågan vill vi gärna hjälpa dig med att besvara, och vi tror också vi kan göra det.

 

Som självständig, privatägd linsgrossist, opererar vi med flexibilitet som vårt varumärke.

 

Flexibiliteten, som skapats tack vare vår unika produktkännedom, vår erfarenhet av den marknad i vilken vi ingår, samt vår vilja att ingå en dialog med dig om precis dina möjligheter att skapa lösningar till dina såväl trofasta som nya kunder, är vår styrka som företag.